Recept på hemmagjort detox te

Detox te bakgrund

Oavsett om du vill bli av med det skadliga toxinet som byggs upp i din kropp, pumpa upp dina energinivåer, öka kraften i ditt immunsystem, smala ner eller bara bli av med daglig stress, detoxing är en ganska bra sätt att uppnå allt det ovanstående. Vi har gått igenom http://www.rasaivikt.se/detox-tea-28-dagar/ Bland de många lösningarna som finns tillgängliga för avgiftning är detox te en av de mest eftertraktade för dess medicinska egenskaper, lätt att göra recept och deras makt att arbeta underverk för kropp, sinne och själ. Många detox te recensioner pekar på några populära märken för sina ekologiska produkter du kan köpa för avgiftning, som Ett gott te (särskilt päron te), eller ett slim fit te (du kan hitta ett stort antal recensioner online)  för att nämna några. Medan det inte finns något sätt att använda te för en viktminskning, rengör huden och kroppen, drogrehabilitering eller avgiftning av din njure eller lever, vi föredrar alltid den naturliga sätten att behandla problem. Det är därför vi har bestämt att vi lämnar traditionella och gemensamma alternativ till sidan och skapar den bästa detox te receptlistan i form av småprojekt gör det själv med växtbaserade växtdelar (inte THC-typ). Lär dig om fördelarna, resultaten och positiva effekterna av detox tex som vi samlat från olika recensioner och källor (och hur man gör dem hemma) och testa vad detox receptet är det bästa för dig. Därefter förbereda din egen hemlagad detox dryck och sätt upp din 28-dagars detoxplan för att bli slimmad, mager eller frisk igen. Jag garanterar att du kommer att se ut och känna dig fantastisk!

En kopp apelsinte med kanel och ingefära på vit bakgrund.

Detox Tea / Vatten Recept

Ett utmärkt detox recept som har blivit populärt nyligen är maskrosrotet detox te / vatten av Jillian Michaels. Även om detta inte är ett detox-tecept (snarare ett recept på detoxvatten), säger Spark Recipes att “Detta är hennes (Jillian Michaels) detoxvattenrecept för det vatten som används i hennes 7-dagars detox för att förlora 5 kg av överskott av vatten vikt”. Det betyder att du inte behöver koka ingredienserna eller låta dem branta, men bara blanda dem och dricka dagligen. Därför, om du vill gå ner i vikt med hjälp av detoxdrycker, kolla in det här dagliga receptet nedan.

Vad du behöver:

  • Destillerat vatten – 60 ounces
  • Maskrosrot tepåse – 1
  • Citronsaft – 2 matskedar
  • Ren tranbärsjuice (utan socker) – 1 matsked
  • Tillbringare

Vad du behöver göra:

Ta vattnet, bärjuice och citronsaft och blanda dem ihop innan du lägger maskrosrotteckan.
Konsumera en hel kruk av detoxvatten / te varje dag i sju hela dagar; Det hjälper dig att eliminera vattenvikt.

Grönt Te Detox Recept

En av de mest älskade elementen för naturlig avgiftning är långt ifrån grönt te. Det finns flera te detox recept med grönt te tillgängligt, som alla kan lätt hittas genom att söka på internet. En av våra favoritvarianter är den som finns på Skinny Mom, som innehåller en hel del läckra ingredienser. Det gör underverk för din kropp och det tar bara fem minuter att förbereda.

Vad du behöver:

 • Jordgubbar (skivad) – 2
 • Gurka – 2 skivor
 • Citron – 1 skiva
 • Grön tepåse – 1
 • Honung – 1 tesked
 • Vatten – 8 till 10 flytande ounces

Vad du behöver göra:

Koka den grönt te påse i 8 till 10 vätska deciliter vatten. Låt det gröna teet svalna i kylskåpet och tillsätt de skivade jordgubbarna, två gurka skivor, citronskivor och honung. Blanda alla ingredienserna tillsammans väl och valfritt njuta av is under varma årstider.
Du borde dricka detta gröna detoxte varje dag som en del av din detoxplan.

Cerasee Tea Detox

Som förberedelse tar vattenkrasse det enda grundläggande steget med kokning, vi kommer att fokusera på dess fördelar i detta avsnitt som en kort granskning. Många människor kanske inte är fullt medvetna om sina hälsofördelar och egenskaper, så lär dig mer om denna frukt här. Om du undrar om vattenkrasse finns, borde du veta att den är infödd till Mellanöstern och Afrika, men den är tillgänglig nästan överallt på planeten.