Träffa inte vem som helst

Min kompis Olivia hade övertalat mig och mina närmaste vänner att försöka träffa varsin man utanför den vanliga ramen för dejting. Vi var alla mammor men ingen av oss hade en man. Olivia hade hittat en perfekt sida när hon sökt på nätet på orden, Singelföräldrar + dejting. Överenskommelsen var att vi skulle teckna varsin profil, försöka träffa en man, men jag tänkte mer på att jag faktiskt skulle försöka träffa rätt man, och sedan skulle vi om två veckors tid, ses på samma restaurang i stan. Männen skulle inte få veta något, och målet var att vi senare skulle kunna utvärdera och få hjälp och stöd i tankarna kring dejten som sådan, mannen specifikt och alla funderingar som uppstår när man är kvinna som vill träffa en man att dela sitt liv med.
Den kvällen gick jag in på sidan vi hittat, singelföräldrar, och fyllde i alla uppgifter och beskrev vem jag är. Oj, det var inte alls enkelt. Jag var ju så mycket och vem jag var berodde på vart jag var och med vem. Med mina två barn var jag ju mamma.
träffa inte vem som helst!
Ett så stort ord som innefattar allt i hela världen. På kyrkogården var jag fru till min älskade man som gått bort tre år tidigare. När jag besökte hans grav, tillät jag mig att vara fru, jag vägrade vara änka när jag besökte honom. På jobbet var jag chef och det över ganska många personer. Jag älskade mitt jobb men jag lät det aldrig definiera vem jag var. Med mina vänner var jag bara Disa. Lång och smal med kastanjebrunt hår nästan ner till midjan Jag bar håret oftast uppsatt i slarvig knut men ibland släppte jag ut det i en kaskad över ryggen. Och nu satt jag där, framför datorn och skulle beskriva vem jag var. Jag skulle sälja in mig själv förstås också. En man skulle ju vilja träffa mig. Och för mig kände jag direkt, skulle detta behöva vara allvar, jag skulle försöka gå all in. Därför behövde jag vara noggrann i min beskrivning, men också ärlig. Och hård. Jag tänkte inte träffa vem som helst. Att mannen var man, räckte inte. Han skulle behöva vara bra mycket mer än så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *